Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Підприємці з Білоцерківщини отримали гранти в рамках урядової програми «Власна справа»

Дата: 22.05.2023 13:01
Кількість переглядів: 172

Фото без описуПро це під час оперативної наради з керівниками структурних підрозділів та територіальних органів центральних органів виконавчої влади, яку провів заступник голови Білоцерківської районної державної адміністрації Олександр Горовенко, доповіла заступник директора Білоцерківської філії Київського обласного центру зайнятості Алла Ткаченко.


Всього у 2023 році підприємцями Білоцерківського району було  подано 25 заяв на отримання мікрогранту на розвиток бізнесу. Наразі 5 з них уже отримали позитивні рішення та отримають підтримку від держави. Окрім того, представник центру зайнятості наголосила, що наразі в базі філії зареєстрована 561 актуальна вакансія, нові можливості для низки категорій осіб і, передусім, ветеранам та ВПО, відкриває програма здобуття нової професії завдяки використання ваучерів.


Начальник відділу обслуговування громадян №2 (сервісний центр) управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Костянтин Будко під час наради доповів, що фінансування пенсійних та інших виплат здійснюється відповідно з графіком. Про всі новації та зміни в законодавстві, що стосуються пенсійного забезпечення, населення інформується заздалегідь.


Про основи планування та проведення евакуації у разі виникнення надзвичайної ситуації та особливості сповіщення населення з врахуванням умов сьогодення  доповів під час наради  начальник відділу з питань цивільного захисту населення райдержадміністрації Юрій Клочко.
 

Також присутні заслухали інформацію про стан реалізації Програми «Громада 4.0» та обговорили поточні робочі питання, включаючи й стан наповнення районного та державного бюджетів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень