Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Під час слухань розглянуто проєкт розвитку територій

Дата: 19.05.2023 14:15
Кількість переглядів: 193

Фото без описуВідбулися  громадські слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проєкту документа державного планування та підготовки звіту про стратегічну екологічну оцінку, які провів начальник відділу містобудування, архітектури та інфраструктури адміністрації, головний архітектор Білоцерківського району Вадим Остапенко.

Під час слухань, участь в яких взяли розробники проєкту – представники ТОВ «Інститут управління нерухомим майном», було розглянуто проєкт документа державного планування та звіт про стратегічну екологічну оцінку містобудівної документації  «Нове будівництво під'їзної залізничної колії ПСП "Агрофірма «Світанок»" при станції Устимівка регіональної філії  «Південно-Західна залізниця» Ковалівської територіальної громади Білоцерківського району Київської області».

Громадські слухання проведені на виконання ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та з врахуванням вимог Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку».

За підсумками слухань було прийняте позитивне рішення, оскільки представлені документи були оформлені у відповідності з вимогами, а від громадськості не надійшло жодних зауважень та пропозицій.   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень