Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Учнівська молодь Білоцерківщини взяла участь у літературному конкурсі «Вірю в нашу Святу Перемогу!»

Дата: 18.05.2023 12:49
Кількість переглядів: 402

Фото без описуЗ 22 січня по 1 квітня тривав літературний духовно-патріотичний конкурс «Вірю в нашу Святу Перемогу!», участь в якому взяли більше 300 юних жителів з м. Київ та Київської області. 

За підсумками конкурсу було визначено переможців, серед яких відзнак удостоїлися і 20 представників Білоцерківського району.

Генеральним партнером конкурсу є БО "Благодійний фонд "НОВА КРАЇНА". Сьогодні, 18 травня, голова фонду Андрій Новак зустрівся з начальником Білоцерківської районної військової адміністрації Людмилою Мерзлюк та передав дипломи учасникам  конкурсу з Білоцерківщини.

Участь у зустрічі також взяли заступник голови Білоцерківської РДА Людмила Веряскіна, начальник відділу гуманітарного розвитку Надія Крилевець,  її заступник Ірина Долматова та представник  організаторів  дитячого конкурсу “Вірю в нашу Святу Перемогу!” Ольга Квасова.

Людмила Мерзлюк подякувала організаторам і партнерам конкурсу за надану можливість талановитій учнівській молоді проявити свої здібності та підкреслила, що у Білоцерківському районі патріотичне виховання молоді є одним із пріоритетних напрямків роботи в реалізації молодіжної політики, тому є всі всі підстави для розвитку і продовження проведення конкурсу у майбутньому.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень