Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Білоцерківському районі вшанували пам’ять жертв Другої світової війни

Дата: 08.05.2023 14:14
Кількість переглядів: 186

Фото без описуСьогодні, 8 травня, начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк під час робочої поїздки у Медвинську сільську громаду спільно з керівником апарату адміністрації Ольгою Кучер та сільським головою Ігнатієм Сергієнком взяла участь у мітингу-реквієму з нагоди Дня пам’яті та примирення і 78-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Виступаючи перед присутніми, очільник району зазначила: «У Другій світовій війні загинуло понад 8 мільйонів українців. Вони йшли на фронт, щоб захистити рідну землю від ворога. На жаль, річницю цієї пам'ятної дати ми відзначаємо у воєнний час, коли знову доводиться відстоювати свободу та територіальну цілісність нашої держави, право самостійно вирішувати долю країни та боротися за щасливе майбутнє наших дітей. Сьогодні, як ніколи, всі ми повинні об’єднатися заради спільної мети-відстояти незалежність заради миру та процвітання нашої держави та показати незламність українського народу!»

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять тих, хто віддав своє життя за свободу України, та поклали квіти до пам’ятних знаків загиблим воїнам.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень