Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Пенсійний фонд Київської області інформує

Дата: 06.05.2023 07:20
Кількість переглядів: 783

Фото без описуЗ метою виконання вимог Стандартів обслуговування громадян, що запроваджені Пенсійним фондом України, відділ обслуговування військовослужбовців та деяких інших категорій громадян у травні ц.р. змінює місце дислокації‼️

Нагадаймо, що сьогодні зазначений відділ здійснює прийом на 2-му поверсі в приміщенні за адресою: м. Київ, вул. Терьохіна, 8а.
Керівництвом Головного управління ПФУ у Київській області прийнято рішення щодо передислокації підрозділу в нову будівлю за адресою: м. Київ, вул. Сім’ї Стешенків, 2, де прийом громадян, з метою безбар’єрної доступності, буде здійснюватись на 1-му поверсі.

Також зауважимо, що громадяни, з числа військовослужбовців рядового, сержантського, старшинського та офіцерського складу, особи служби в органах внутрішніх справ, Національній поліції, Національному антикорупційному бюро України, Службі судової охорони і в державній пожежній охороні, в Державній службі спеціального зв’язку та захисту інформації України, в органах і підрозділах цивільного захисту, податкової міліції, Бюро економічної безпеки України, Державній кримінально-виконавчій службі України та ін., мають можливість отримати весь спектр пенсійних послуг в будь-якому сервісному центрі Головного управління області, незалежно від місця проживання, чи реєстрації особи.

Наразі, переміщення відділу обслуговування військовослужбовців та деяких інших категорій громадян це не просто зміна адреси, це – розширення послуг і наближення їх до громадян, аби кожен зміг без зайвого марнування часу швидко і якісно отримати відповіді на питання пенсійного характеру.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень