Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Начальник Білоцерківської районної військової адміністрації здійснила робочі поїздки в Узинську та Фурсівську громади

Дата: 03.05.2023 19:05
Кількість переглядів: 229

Фото без описуСьогодні, 3 травня, начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк здійснила робочі поїздки в Узинську та Фурсівську громади. Під час яких ознайомилася з роботою поліцейської станції, ходом весняно-польових робіт, обговорили стан забезпечення обороноздатності і безпеки жителів громад та активне залучення молоді до військово-патріотичного виховання.

В ході робочої поїздки очільник району відвідала комунальне підприємство «Узинзеленбуд», яке діє на території Узинської громади і поспілкувалася з його працівниками. Як зазначила директор Наталія Коломієць, наразі працівники підприємства вирощують квіткову розсаду, а саме петунію, чорнобривці, бегонію та інші однолітні рослини. Більша частина квітів буде висаджена на квітниках населених пунктів, які обслуговує їхнє підприємство.

Окрім того, Людмила Мерзлюк разом із сільським головою Сергієм Шараварою відвідали дошкільний заклад освіти, в якому здійснювалося дооблаштування укриття.

За підсумками робочих поїздок керівник району дала доручення розробити шляхи вирішення проблемних питань, що були підняті під час зустрічей з керівниками громад.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень