Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На засіданні комісії розглянули питання погашення заборгованості із заробітної плати

Дата: 27.04.2023 16:50
Кількість переглядів: 214

Фото без описуСьогодні, 27 квітня, відбулося планове засідання комісії з питань забезпечення своєчасності сплати податків та інших платежів, виплати заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат при Білоцерківській районній військовій адміністрації.

На засідання було запрошено керівників підприємств-боржників та очільників громад,  на території яких ці підприємства здійснюють діяльність.

При обговоренні питань порядку денного комісія заслухала представників органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, ГУ Пенсійного фонду України у Київській області та керівників підприємств, які допустили заборгованість із виплати заробітної плати та сплати обов’язкових платежів до ПФУ.

Члени комісії наголосили на неприпустимості порушення норм законодавства суб’єктами господарювання та необхідності прийняття оптимальних рішень при проведенні фінансово-господарських операцій.

Представники підприємств дали свої роз’яснення щодо виникнення такої ситуації та зобов’язалися у стислі терміни погасити заборгованість. Значну роль у негативному розвитку подій зіграв сезонний характер діяльності окремих з них та перебої із забезпеченням енергоносіями і втрату ринків збуту через повномасштабну воєнну агресію рф проти України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень