Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звернення начальника Білоцерківської районної військової адміністрації Людмили Мерзлюк з нагоди Дня пам’яті Чорнобильської трагедії 

Дата: 26.04.2023 08:25
Кількість переглядів: 174

Фото без описуСьогодні, 26 квітня, виповнюється 37 років з дня  аварії  на Чорнобильській АЕС, яка призвела  до однієї із найбільших техногенних та екологічних катастроф в історії людства. Вона  поділила долі багатьох людей на “до” та “після”, залишивши по собі глибокий слід та біль. 

Аварія на Чорнобильській АЕС торкнулася життя кількох поколінь і завдала непоправних втрат. Вона спричинила забруднення навколишнього середовища, на довгі роки перетворивши територію довкола станції на зону відчуження. Катастрофа позбавила домівок тисячі людей. Проте найголовніше - трагедія забрала та покалічила людські невинні життя.

Герої-ліквідатори, які пройшли через атомне пекло, і сьогодні є для нас прикладом справжнього патріотизму, громадянської мужності і відваги. 

Ми безмежно пишаємося і висловлюємо сердечну подяку учасникам ліквідації наслідків аварії, які, ризикуючи життям і здоров’ям  врятували життя майбутніх поколінь від атомного знищення.

Щиро зичу вам, шановні,  та вашим рідним і близьким міцного здоров’я, життєвої енергії, сімейного затишку, щастя, миру, добра й злагоди. Хай завжди поруч з вами буде людська подяка за ваші добрі справи!

Сьогодні ми із болем і сумом згадуємо працівників станції, ліквідаторів, пожежників, медиків і всіх людей, причетних до ліквідації наслідків аварії, які ціною власного життя врятували людство від атомної катастрофи. Подвиг кожного з них назавжди записано до літопису людської мужності, він навічно залишиться у пам’яті українського народу.

Пам’ятаймо про це! Чорнобильська трагедія не повинна повторитись!!!

З повагою начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила МЕРЗЛЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень