Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Зміцнення безпеки, хід посівних робіт, благоустрій територій, діяльність волонтерських центрів – основні теми зустрічей керівника району з очільниками громад

Дата: 25.04.2023 18:00
Кількість переглядів: 208

Фото без описуСьогодні, 25 квітня, начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк здійснила робочі поїздки у Таращанську міську та Ставищенську селищну територіальні громади, під час яких провела зустрічі з керівництвом громад та відвідала окремі населені пункти.

 

Першочергово керівник району оглянула хід проведення робіт з благоустрою територій, поспілкувалася з представниками старостатів та жителями сіл з питань дотримання правил безпеки та проведення профілактичних заходів з недопущення спалювання сміття та сухостоїв.

 

Під час зустрічей з керівниками громад начальник Білоцерківської районної військової адміністрації підняла питання стану наповнення місцевих бюджетів, обговорила співпрацю з представниками бізнесу, хід весняно-польових робіт за нинішніх складних погодних умов, дотримання безпекових умов та заборон і обмежень правового режиму воєнного стану.

 

Також Людмила Мерзлюк у Таращанській громаді відвідала цех з пошиття військової амуніції та заклади культури, які з початку повномасштабної воєнної агресії рф на територію України перетворилися на волонтерські центри, в яких плетуться маскувальні сітки, готуються передачі для наших захисників та формується допомога ВПО й іншим громадянам, які опинилися у скрутних життєвих обставинах.

 

- Намагаюся щоразу, буваючи у громадах, відвідувати такі центри. І щоразу пересвідчуюся, що не міліє людська доброта і незламним є прагнення максимально допомогти нашим захисникам. І ми вдячні кожному, хто простягає руку допомоги – це той ланцюжок сили, який не переривається, - підкреслила у розмові з волонтерами керівник району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень