Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Білоцерківщину відвідали представники Міжнародної організації з міграції

Дата: 24.04.2023 16:48
Кількість переглядів: 183

Фото без описуСьогодні відбулася робоча зустріч працівників Білоцерківської районної державної (військової) адміністрації з представниками Міжнародної організації з міграції, яку за дорученням Людмили Мерзлюк провів її заступник  Олександр Горовенко.

Міжнародна організація з міграції — міжурядова міжнародна організація, створена й діюча для розв'язання численних міграційних проблем у сучасному світі; є провідною міжурядовою організацією в міграційній галузі та тісно співпрацює із урядовими, міжурядовими та громадськими установами та організаціями. Представництво МОМ в Україні почало працювати в Києві у 1996 році, надаючи допомогу  мігрантам, потенційним мігрантам, вимушеним переселенцям, постраждалим від торгівлі людьми та іншим вразливим групам.

З початком повномасштабного воєнного вторгнення рф на територію України географія та напрямки діяльності представництва МОМ значно розширилися. Наразі його представники працюють у Київській області з метою надання підтримки та допомоги внутрішньо переміщеним особам та іншим вразливим категоріям громадян у сфері здобуття професійної освіти та отримання  можливості безкоштовно оволодіти новою спеціальністю, що затребувана на ринку. Також пропонується два грантових проєкти для представників мікро- та малого бізнесу.

Про ці та інші напрямки співпраці йшлося під час зустрічі представників Білоцерківської районної державної (військової) та Міжнародної організації з міграції. Наразі окреслено основний алгоритм спільних дій, спрямованих на максимальне охоплення чисельності осіб, які потребують допомоги і підтримки.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень