Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На засіданні Координаційного центру обговорили цільову програму з підтримки ВПО

Дата: 21.04.2023 15:33
Кількість переглядів: 334

Фото без описуСьогодні,  21 квітня, відбулося засідання Координаційного центру взаємодії з внутрішньо переміщеними особами при Білоцерківській районній військовій адміністрації, на яке було запрошено голів громад та їхніх профільних заступників.


Учасники засідання розглянули особливості переформатування робочих груп з питань внутрішньо переміщених осіб та внесли пропозиції щодо облаштування нових місць компактного поселення ВПО.


Також було прийняте рішення про включення до складу Координаційного центру представників Білоцерківського РВ ГУ СБУ у м. Києві та Київській області та управління Національної поліції з превентивної діяльності у Київській області.


Керівники робочих груп територіальних громад з питань внутрішньо переміщених осіб Білоцерківського району доповіли про результати дослідження щодо вікових категорій, статі та соціальних потреб осіб, які знайшли прихисток у місцях компактного проживання. 
На завершення зустрічі присутні обговорили деталі розробки цільової програми «Підтримка внутрішньо переміщених осіб на 2023-2025 роки».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень