Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Білоцерківщина активно включилася у процес формування спроможної мережі закладів охорони здоров’я

Дата: 18.04.2023 14:12
Кількість переглядів: 353

Фото без описуПід час оперативної наради з керівниками структурних підрозділів адміністрації та очільників територіальних представництв центральних органів виконавчої влади, яку провела начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк, обговорили поточний стан справ у Білоцерківському районі.


Зокрема, учасники наради доповіли керівнику району про ситуацію у податковій та фінансовій сферах, стан працевлаштування безробітних, виплати пенсій та наповнення бюджетів у березні 2023 року тощо.


Також  начальник відділу гуманітарного розвитку адміністрації Надія Крилевець ознайомила присутніх з ходом  третього етапу медичної реформи у Білоцерківському районі, який передбачає формування спроможної мережі закладів охорони здоров’я, що передбачено  постановою Кабінету Міністрів України від 28 лютого 2023 року № 174. 


12 квітня у Київській обласній військовій адміністрації відбулася презентація проєкту спроможної мережі закладів охорони здоров’я Київської області, при формуванні якої було враховано такі принципи як максимальна доступність медичних послуг для громадян, оптимальне розташування та обсяг послуг кожного медичного закладу тощо.


В рамках зазначеного проєкту планується залишити у Білоцерківському районі 1 кластерну та 4 загальні лікарні. Проте цей процес  ще не завершено. Наразі триває розгляд звернень громад щодо включення їхніх медичних закладів до мережі.


-  За дорученням очільника КОВА створено робочу групу, яка наразі розглядає заявки та здійснює доопрацювання проєкту з формування спроможної мережі закладів охорони здоров’я Київської області, яка має бути затверджена до 1 травня поточного року, - наголосила начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк та зазначила, що громади ще мають можливість довести доцільність включення саме їхнього медзакладу, як такого, що забезпечує надання високої якості медичних послуг з використанням сучасних технологій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень