Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Мерзлюк: На Білоцерківщині продовжує діяти заборона на відвідування лісів

Дата: 04.04.2023 16:07
Кількість переглядів: 239

Фото без описуЗважаючи на зростання кількості випадків порушення обмежень, запроваджених на період дії правового режиму воєнного стану, начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк звертається до жителів Білоцерківського району з проханням не ігнорувати встановленими правилами:


- Шановні мешканці Білоцерківщини! Розумію, що прихід весни спонукає багатьох з вас до активної роботи та відпочинку, проте зобов’язана нагадати про те, що на території Київської області і, відповідно, нашого району, продовжують діяти певні обмеження, запровадження яких було вимушеним і встановлене в цілях безпеки. 


Передусім, пов’язані вони із запровадженням на території Київської області комендантської години, дія якої наразі поширюється з 00.00 до 05.00 години щоденно. У зазначений час заборонено перебувати на вулицях та в інших громадських місцях, переміщатися транспортом або пішки. Виняток – наявність спеціальної перепустки, що засвідчує задіяність у роботі критичної інфраструктури.


Також звертаю вашу увагу, що на Білоцерківщині продовжує діяти заборона на відвідування лісів і в’їзду до них транспортних засобів та іншої самохідної техніки.


Порушення зазначених обмежень, як і недотримання заборони виходу на воду в акваторіях р. Дніпро та на використання повітряного простору цивільною авіацією (повітряними суднами, легкомоторними літальними апаратами, квадрокоптерами, дронами, іншими безпілотними літальними апаратами, повітряними безмоторними засобами пересування, планерами, дельтапланами, аеростатами, дирижаблями тощо) тягне за собою притягнення до адміністративної, а в окремих випадках і до кримінальної відповідальності.


Зважаючи на це, вкотре прошу жителів району проявити громадянську свідомість, не порушувати чинне законодавство та сприяти тому, щоб таких дій собі не дозволяли й інші.
Діємо разом, наближаючи Перемогу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень