Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Мерзлюк здійснила робочу поїздку у Ковалівську громаду

Дата: 29.03.2023 14:57
Кількість переглядів: 319

Фото без описуРемонт доріг, благоустрій населених пунктів, діяльність закладів освіти, забезпечення соціальної сфери, підтримка ВПО – головні питання, що були розглянуті під час робочої поїздки начальника Білоцерківської районної військової адміністрації Людмили Мерзлюк у Ковалівську сільську територіальну громаду.

Під час відвідання громади очільник району оглянула населені пункти, проаналізувала стан доріг та провела робочу зустріч з Ковалівським сільським головою Раїсою Клюковською, її заступником Аллою Мусієнкою та працівниками сільської ради, відповідальними за певні напрямки роботи.

Начальник адміністрації обговорила з представниками громади хід робіт з благоустрою територій, стан профорієнтаційної роботи та підготовку до нового навчального року, соціальний захист населення, рівень забезпечення фахівцями соціальної роботи та спеціалістами служби у справах дітей і сім’ї, питання соціального супроводу сімей з дітьми, які опинилися в складних життєвих обставинах, а також статусних дітей, які проживають у дитячому будинку сімейного Журбів та прийомній родині Зелінських. 

Окрема увага була приділена роботі з внутрішньо переміщеними особами, вирішенню проблемних питань, які вони піднімають у своїх зверненнях.

-  У нас багато зараз проблем, проте на тих територіях, які зазнали окупації, їх незрівнянно більше. І ті люди, які перенесли всі жахи втечі з рідної домівки, потребують максимальної допомоги  і підтримки. Про це ми говорили і рік тому, на цьому акцентуємо увагу і зараз. Відрадно, що у всіх громадах нашого району з розумінням ставляться до цього питання. Посилено працюємо в цьому напрямку й далі, – підкреслила під час розмови  Людмила Мерзлюк.

На завершення зустрічі керівник району загострила увагу на необхідності посилення роз’яснювальної роботи серед населення щодо заборони відвідування лісів, спалювання сухої трави, бур’янів, інших сухостоїв та обережного поводження з незнайомими предметами через загрозу виявлення вибухових пристроїв.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень