Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На засіданні комісії ТЕБ та НС затвердили порядок дій з метою уникнення загроз для життя та здоров’я населення району

Дата: 24.03.2023 15:52
Кількість переглядів: 346

Фото без описуВідбулося чергове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке провела начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк.

До порядку денного засідання було внесено низку життєво важливих питань, значна частина яких стосувалася запобіганню та протидії пожежам.

Зокрема, члени комісії заслухали доповіді директора ДП «Білоцерківське лісове господарство» Анатолія Вітряка, начальника Білоцерківського районного управління ГУ ДСНС України у Київській області Віктора Сподіна, 
начальника відділу з питань цивільного захисту населення адміністрації Юрія Клочка  та затвердили комплекс заходів, пов'язаних із попередженням та гасінням пожеж у лісових масивах, сільгоспугіддях, сміттєзвалищах та екосистемах.

Окрім того, присутні обговорили стан функціонування діючих та утворення нових підрозділів добровільної та місцевої пожежної охорони і стан обладнання об'єктів підвищеної небезпеки автоматизованими системами раннього виявлення загрози виникнення надзвичайних ситуацій та оповіщення населення.

Також члени комісії узгодили   План заходів щодо запобігання загибелі людей на водних об'єктах Білоцерківського району та визначили порядок  задоволення потреб населення та галузей економіки водними ресурсами у разі настання маловоддя.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень