Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Рекомендації щодо харчування школярів на дистанційному навчанні з’явились на порталі «Знаїмо»

Дата: 20.03.2023 09:56
Кількість переглядів: 232

Фото без описуНа порталі «Знаїмо» можна знайти рекомендації для освітян, батьків та дітей щодо раціону і корисного харчування. Через повномасштабне вторгнення рф в Україну частина дітей вимушена навчатися в дистанційному форматі. Тому на порталі з’явилися поради щодо правильного харчування школярів удома.

Проєкт «Знаїмо» створено за ініціативи першої леді Олени Зеленської в межах реформи системи шкільного харчування.

«Повномасштабне вторгнення дещо призупинило нашу реформу, однак ворогу не зупинити життя: педагоги працюють, а наші діти вчаться. А це означає, що ми не маємо права нехтувати їх здоров’ям. Тож цьогоріч тема здорового харчування буде однією з пріорітетних у нашій роботі», – зазначила перша леді Олена Зеленська.

На сайті «Знаїмо» в підрозділі «Меню» є технічні карти багатьох шкільних страв. Тому батьки можуть порівняти їх із тим, що готують у їхній школі.

Довідково

Реформа системи харчування в закладах освіти, розпочата в Україні у 2020 році, – це важливий крок до здоров’я і щастя дитини та суспільства тощо. Наразі це комплекс заходів, метою яких є зміна системи харчування – від норм споживання, технологічних процесів, підходу до закупівлі продуктів, послуг харчування та обладнання харчоблоків до поведінкових аспектів і суспільного сприйняття та розуміння здорового харчування й корисних харчових звичок.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень