Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На нараді з головами громад обговорили особливості врегулювання трудових відносин у період воєнного стану та окремі аспекти експлуатації доріг

Дата: 17.03.2023 13:10
Кількість переглядів: 257

Фото без описуНачальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк провела робочу нараду з головами громад району за участі керівників структурних підрозділів адміністрації, представників департаменту регіонального розвитку КОДА та обласного управління інспекційної діяльності Центрального міжрегіонального  Державної служби з питань праці.

Низка питань, розглянутих під час наради, стосувалася особливостей врегулювання трудових відносин в період воєнного стану. Зокрема, присутні обговорили тенденції та перспективи ринку праці Білоцерківського району в умовах воєнного стану, включаючи й участь населення у суспільно корисних роботах, забезпечення громад фахівцями із соціальної роботи, дотримання питань захисту трудових прав працівників, внутрішньо-переміщених осіб, осіб з інвалідністю та інших соціально незахищених груп населення тощо.

Окрема увага була приділена питанню експлуатаційного утримання доріг загального користування місцевого значення на території району. Роз’яснення з цього приводу  представникам громад надали працівники департаменту регіонального розвитку КОДА.

Окрім того, учасники наради обговорили стан фінансування закладів освіти Білоцерківського району.

Начальник  Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк привернула увагу присутніх на необхідності посилення роботи з жителями громад (особливо серед неповнолітніх) щодо обережного поводження з підозрілими предметами,  забороні відвідування лісів та випалювання трави і сухостоїв.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень