Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Мерзлюк: Кожен із нас несе відповідальність за безпеку дітей

Дата: 16.03.2023 14:03
Кількість переглядів: 234

Фото без описуПід час відвідання  Володарської селищної територіальної громади начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк провела робочу нараду з очільником громади Сергієм Миколаєнком, його заступниками та керівниками структурних підрозділів, відповідальними за галузь освіти та соціальний захист населення.

Серед низки проблемних питань, які були обговорені під час наради і стосувалися окремих питань фінансово-економічної та оборонної діяльності, мобілізаційних заходів та особливостей бронювання тощо, окрему увагу було сфокусовано на організації належної роботи з ВПО та безпечного освітнього процесу школярів і їхнього дозвілля під час канікул.


-  Знаю, що заклади освіти Володарської громади постійно працюють над покращенням безпекових умов всіх учасників освітнього процесу. Проте не варто забувати і про належну організацію їхнього дозвілля у вільний від навчання час. Бесіди, роз’яснення щодо загроз і небезпек сьогодення, інші профорієнтаційні заходи необхідно проводити постійно.  І на канікулах також. Кожен із нас несе відповідальність за безпеку дітей. Щоденно, - підкреслила під час зустрічі керівник району.

Також Людмила Мерзлюк відвідала один із закладів освіти громади та перевірила стан укриття, в якому було проведено реконструкцію.

За результатами робочої поїздки начальником районної військової адміністрації було дано низку доручень та рекомендацій з метою вирішення нагальних питань сьогодення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень