Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Народу України – вірні!

Дата: 16.03.2023 11:59
Кількість переглядів: 238

Фото без описуСьогодні, 16 березня, начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк в рамках робочої поїздки у громади району побувала на важливій події – урочистому складанні військової присяги окремими бійцями новоствореного стрілецького батальйону.

Процес утворення зазначеного військового формування відбувався паралельно з реалізацією проєкту «Гвардія наступу» і передбачав набір добровольців для виконання військових завдань певного спрямування. Окремі бійці батальйону  не мали військового досвіду і, відповідно, не присягалися на вірність народу України. Після проходження навчань і підтвердження правильності усвідомленого вибору стати захисником рідної країни було визначено урочистий день складання військової присяги та  запрошено почесних  гостей.

-    Я вітаю вас з цією важливою подією і висловлюю щиру вдячність за прийняття такого рішення, яке яскраво демонструє Вашу любов і відданість Україні. Проте замість багатьох слів і як керівника району, і як просто жінки та матері, хочу процитувати командирів одного з відомих військових підрозділів, які зараз на сході країни  відстоюють наше  право на  існування:  людина, яка складає присягу народові України у найважчий період її історії, є взірцем та героєм, завдяки якому ми будемо завжди існувати як нація! Це про Вас! Дякую за вірність народові України! - зазначила у своєму зверненні до бійців батальйону начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк та побажала успішної служби і якнайшвидшого повернення з перемогою у свої рідні домівки.  
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень