Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Мерзлюк: Дякуємо вам, лицарі духу!

Дата: 14.03.2023 16:41
Кількість переглядів: 252

Фото без описуСьогодні, 14 березня, Білоцерківщина разом з усією Україною віддає шану людям, які за покликом серця взяли до рук зброю, аби захистити рідну землю від зазіхань агресора. 

З нагоди свята – Дня українського добровольця – у всіх громадах району відбулися різнопланові заходи. 

На районні урочистості, проведені під керівництвом начальника Білоцерківської районної військової адміністрації Людмили Мерзлюк та голови Білоцерківської районної ради Василя Зеленського, були запрошені представники добровольчих формувань територіальних громад району.

Учасники зібрання хвилиною мовчання віддали данину вічної й світлої пам’яті героям, полеглим у боях за свободу і незалежність нашої Вітчизни.

Зі словами вітань і щирої вдячності за відданість і самопожертву до присутніх на святі представників славетного загону добровольців Білоцерківщини звернулися керівники району. 

- Важко переоцінити ту роль, яку відіграли добровольці у протистоянні ворогові. Особливо добровольці першої хвилі, завдяки діям яких вдалося призупинити російського агресора, дати змогу мобілізувати й озброїти армію.  Шановні представники добровольчих формувань, передусім дозвольте сказати вам слова щирої вдячності від імені всіх жителів району. Ми вдячні вам за проявлену  готовність до самопожертви, за мужність і відданість національним інтересам. Увесь світ захоплюється стійкістю українського народу. Тож у цей святковий день щиро дякуємо вам, лицарі духу! – наголосила під час вітання начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк та вручила відзнаки низці  бійців добровольчих формувань району.

До найкращих слів вітань долучився і Василь Зеленський та відзначив грамотами Білоцерківської районної ради кращих добровольців Білоцерківщини. 

На завершення урочистостей до своїх побратимів звернулися начальник управління по роботі з добровольчими формуваннями в/ч А1155 генерал-майор Олександр Лебідь та офіцер групи по роботі з добровольчими формуваннями 114 окремої бригади територіальної оборони Дмитро Киришун. Вони привітали колег зі святом та підкреслили неосяжну силу добровольчого руху, в якому згуртувалися тисячі українців.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень