Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Попри труднощі, планові показники місцевих бюджетів виконуються

Дата: 13.03.2023 16:23
Кількість переглядів: 244

Фото без описуПро це під час оперативної наради доповіла начальникові Білоцерківської районної військової адміністрації  Людмилі Мерзлюк керівник відділу фінансів адміністрації Світлана Ейсмонт.

Так, аналіз результатів фінансової діяльності станом на 01.03 2023 року дозволяє зробити висновки, що всі 13 громад Білоцерківського району виконали  затверджені планові показники бюджету за доходами без урахування міжбюджетних трансфертів.

Фахівці відділу щомісячно проводить моніторинг виконання показників бюджету по громадах та в розрізі податків.

В цілому по району перевиконання   бюджету  складає   91,6 млн грн (115,3 % виконання).

У тому числі надходження податку та збору на доходи фізичних осіб   становить 110,6 %, або +45,8 млн грн;  плата за землю - 126,8% та перевищує планові показники на 8,1  млн грн, а перевиконання надходжень по єдиному податку становить 5,2 млн грн, або 105,1 % до планових показників.

- Такі результати за підсумками двох місяців цього року вселяють певний оптимізм, проте не варто заспокоюватися, зазначила під час обговорення даного питання Людмила Мерзлюк та підкреслила, що на сьогодні зміцнення економічної складової стоїть особливо гостро, оскільки це основа подальшого розвитку нашої держави, тому громадам і  надалі необхідно працювати у цьому напрямку.

Позитивною була й інформація, яку надали під час наради представники територіальних представництв центральних органів влади. Зокрема, начальник відділу обслуговування громадян №2 (сервісний центр) управління обслуговування громадян ГУ ПФУ у Київській області Костянтин Будко доповів, що з 1 березня було підвищено розміри пенсій значній категорії громадян. Всі пенсійні виплати проводяться у відповідності з графіками, а проблемні питання щодо виплати пільг та субсидій, які виникли під час міграції особових справ з управління соціального захисту до представництв ПФУ, вирішуються у робочому порядку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень