Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Попри війну НАЗК дає можливість подавати декларації

Дата: 10.03.2023 09:53
Кількість переглядів: 364

Фото без описуПід час дії воєнного стану вам не обов’язково подавати декларації будь - якого виду. 

Це стосується також повідомлень про суттєві зміни в майновому стані та про відкриття валютного рахунку (роз’яснення НАЗК № 4 від 07.03.2022 «Щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю в умовах воєнного стану (подання декларації, повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, повідомлення про відкриття валютного рахунка в установі банку - нерезидента, проведення перевірок)». 

Натомість після закінчення війни в посадовців є ще 3 місяці на подання декларації без порушення вимог строку.

Проте, попри війну НАЗК дає вам можливість подавати декларації, а тому - при можливості, не зволікайте та декларуйте вчасно, доброчесно.. 

Якщо ви маєте на руках всю необхідну інформацію для заповнення декларації, а також хочете її подати, то ви можете це зробити через персональний кабінет у Реєстрі декларацій: https://portal.nazk.gov.ua/login. 

Якщо ж така інформація відсутня – є можливість скористатися спеціальною функцією «Дані для декларації» в Реєстрі декларацій. 

Також нагадуємо, що “поки декларування залишається не обов’язковим, громадяни можуть ініціювати проведення моніторингу способу життя будь-якого посадовця чи депутата”.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень