Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На засіданні колегії підбили підсумки роботи у минулому році та окреслили основні напрямки діяльності на найближчу перспективу 

Дата: 09.03.2023 14:24
Кількість переглядів: 267

Фото без описуСьогодні, 9 березня, начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк провела засідання колегії райдержадміністрації, на якому заслухали звіти керівників силових структур району та очільників структурних підрозділів адміністрації про пророблену роботу у 2022 році.

Зокрема, керівник Білоцерківської окружної прокуратури Михайло Римар доповів керівництву району і членам колегії про підсумки діяльності координаційної ради з питань протидії дитячій злочинності.

Із станом законності, боротьби із злочинністю, охорони публічного порядку на території  Білоцерківського району у 2022 році ознайомив присутніх на засіданні начальник Білоцерківського районного управління Головного управління Національної поліції  в Київській області Михайло Пелех. 

За  інформацією очільників силових структур, у минулому році значно знизився рівень злочинності в регіоні та, фактично, було зафіксоване стовідсоткове розкриття важких злочинів і резонансних подій.

Важливим фактором при цьому є зниження дитячої злочинності та злочинів, у яких неповнолітні є постраждалими. 

Про роботу з дітьми, які  перебувають у складних життєвих обставинах та  підсумки оздоровлення дітей Білоцерківського району в 2022 році членам колегії доповіла начальник служби у справах  дітей та сім`ї райдержадміністрації Оксана Михайлюк. Також присутнім на засіданні було доведено плани щодо  оздоровлення та відпочинку дітей району  у 2023 році.

Окрім того, члени колегії  обговорили питання готовності сільськогосподарських підприємств району до весняно-польових робіт в 2023 році та реалізацію Програми охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів Білоцерківського району Київської області на 2023-2025 роки.

На завершення засідання було затверджено план заходів щодо проведення двомісячника благоустрою в населених пунктах району, з яким членів колегії ознайомив начальник відділу житлово-комунального господарства,   зв’язку, екології, природних ресурсів та захисту довкілля райдержадміністрації Михайло Пасєка.

За підсумками роботи колегії було прийнято ряд протокольних доручень, покликаних запобігти виникненню прикрих випадків та покращити загальну ситуацію в районі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень