Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На засіданні колегії КОДА обговорили стан роботи з ВПО 

Дата: 06.03.2023 16:45
Кількість переглядів: 264

Фото без описуСьогодні, 6 березня, начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк спільно з керівниками територіальних громад Білоцерківського району взяла участь у засідання колегії облдержадміністрації, яку провів т.в.о. голови Київської ОДА Дмитро Назаренко.

Участь у заході взяли очільники силових структур області: начальник поліції Київщини Андрій Нєбитов, керівник Київської обласної прокуратури Максим Крим, начальник ГУ СБУ в Києві та Київській області Артем Бондаренко. 

На засіданні колегії обговорили ситуацію з погашенням заборгованості із виплати заробітної плати та обов’язкових платежів і внесків до Пенсійного фонду України, забезпечення прав дітей під час воєнного стану та інші питання.

Одним із ключових питань, розглянутих під час засідання, було обговорення  стану роботи з внутрішньо переміщеними особами, яких наразі в Київській області зареєстровано понад 330 тисяч осіб. Директор Департаменту соціального захисту населення Ігор Мещан, який доповідав із цього питання, зробив акцент на необхідності посилення сприяння у працевлаштуванні осіб, які через повномасштабне військове вторгнення рф на територію України вимушені були залишити місця постійно проживання і, відповідно, залишилися без роботи. 

За результатами розгляду зазначеного  питання членами колегії було прийняте рішення про посилення роботи з інформування внутрішньо переміщених осіб щодо взяття на облік у центри зайнятості всіх працездатних, але не зайнятих осіб, які проживають у місцях компактного проживання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень