Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звернення начальника Білоцерківської районної військової адміністрації Людмили Мерзлюк

Дата: 24.02.2023 08:20
Кількість переглядів: 346

Фото без описуШановні жителі Білоцерківського району! Дорогі краяни!

Сьогодні минає рівно рік з того дня, коли ранкові вибухи сповістили про початок повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну.

Це був надзвичайно складний рік. Рік втрат і випробувань. Проте ми не зламалися, вистояли. Більше того, ми згуртувалися, проявили усю міць українського характеру і стали ще сильнішими.

Сьогодні триває боротьба. Жорстока і кривава. Боротьба на полі бою. Боротьба на економічному  та енергетичному фронтах. Кожен із вас, шановні жителі Білоцерківщини, долучається до неї як може. І я щиро вдячна всім. Передусім, нашим землякам, які у лавах ЗСУ захищають над нами небо і стримують напір окупантів, членам їхніх родин, які своєю вірою, любов’ю і святою молитвою щоденно оберігають наших воїнів.

Слова щирої вдячності нашим енергетикам і комунальникам, які зуміли зупинити підступні  прагнення агресора занурити нас у  темряву і змусити замерзати у холоді.

Я вдячна нашим трудівникам – працівникам економічного фронту. Ми маємо хліб і до хліба. Ми  щоденно працюємо – кожен на своєму робочому місці, підтримуючи економічний фундамент держави.

Особливі слова вдячності волонтерам – без вас було б надзвичайно складно і нашим захисникам, і тим людям, які  зазнали звірства окупації. 

Ми вдячні один одному за взаємопідтримку і допомогу. 

Ми знаємо, що переможемо. Ми віримо, що це буде невдовзі.

Ми сильні, бо ми єдині!

--
З повагою
начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень