Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У фокусі уваги – посилення роботи з ВПО

Дата: 23.02.2023 13:30
Кількість переглядів: 309

Фото без описуВідбулося чергове засідання робочої групи з питань внутрішньо переміщених осіб при Білоцерківській районній військовій адміністрації, яке провела заступник голови адміністрації Людмила Веряскіна. В рамках забезпечення безпеки учасників зібрання, засідання проводилося у форматі онлайн.

Зважаючи на те, що триває евакуація людей із зон бойових дій та населених пунктів, що піддаються масованим обстрілам з боку рф, не втрачає своєї актуальності тема готовності до прийому та своєчасного розміщення внутрішньо переміщених осіб.

Дане питання перебуває у фокусі уваги голів громад та на постійному контролі у керівництва адміністрації.

Під час засідання робочої групи, участь в якому  взяли представники всіх громад району, розглянули проблемні питання, що стосуються розміщення та забезпечення всім необхідним ВПО, обговорили  алгоритм проведення обстежень місць компактного проживання.

Окрема увага членів робочої групи була закцентована на оцінці готовності до прийому внутрішньо переміщених осіб територіальними громадами району, розміщені їх у місцях компактного проживання та забезпеченні необхідними продуктами харчування та побутовими засобами.

За підсумками засідання діяльність всіх громад у цьому напрямку було позитивно оцінено  та визначено напрямки подальшої роботи з метою підвищення рівня забезпеченості.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень