Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На засіданні комісії ТЕБ та НС обговорили стан забезпечення населення якісною та безпечною водою

Дата: 22.02.2023 16:46
Кількість переглядів: 264

Фото без описуСьогодні, 22 лютого, заступник голови Білоцерківської районної державної адміністрації Олександр Горовенко провів засідання Білоцерківської районної комісії з питань ТЕБ та НС. Зважаючи на заходи безпеки засідання проходило в режимі онлайн.


На розгляд членів комісії було винесено низку важливих питань, які покликані підвищити рівень безпеки населенення:
-  щодо організації заходів з підготовки та пропуску льодоходу, повені та паводків у 2023 році;
-  про попередження пожеж, загибелі та травмування людей на них у 2023 році; 
- про погодження органами місцевого самоврядування проектної документації місцевих автоматизованих систем оповіщення;
- щодо визначення переліку диспетчерських служб постів радіаційного і хімічного спостереження та розрахунково-аналітичних груп на території Білоцерківського району тощо.

Значна увага під час засідання була приділена і стану забезпечення населення якісною та безпечною для здоров’я людини питною водою, за результатами розгляду якого було дане доручення міським, сільським та селищним головам Білоцерківського району  та встановити контроль за станом постачання населенню питної води гарантованої якості та безпечності, а також здійсненням відомчого лабораторного контролю питної води на підприємствах централізованого водопостачання та інформувати населення про його результати. 

Управлінню Держпродспоживслужби в Білоцерківському районі, Білоцерківській районній філії Державної установи «Київський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України» проводити регулярні перевірки якості питної води та у разі виявлення перевищення граничнодопустимих концентрацій шкідливих речовин негайно повідомляти про це Білоцерківську районну військову адміністрацію для подальшого прийняття рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень