Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З працівниками адміністрації обговорили алгоритм дій під час виникнення надзвичайних ситуацій

Дата: 21.02.2023 14:16
Кількість переглядів: 195

Фото без описуЗростання чисельності нещасних випадків у побуті, на дорогах та на зимових водоймах викликає неабияке занепокоєння у керівництва району. Це питання неодноразово обговорювалося під час нарад та робочих зустрічей з головами громад. Головний акцент при цьому було зроблено на посиленні профілактичних заходів.

На виконання відповідних доручень начальника Білоцерківської районної військової адміністрації Людмили Мерзлюк працівники правоохоронних органів та Державної служби надзвичайних ситуацій  проводили профілактичні бесіди та інструктажі, здійснювали інформування населення щодо причин та наслідків недотримання елементарних правил дорожнього руху, поводження з електричними та обігрівальними приладами, правил безпеки на зимових водоймах тощо.

Проводилися і профілактично-роз’яснювальні заходи в трудових колективах. Так, під час оперативної наради начальника Білоцерківської районної військової адміністрації з керівниками структурних підрозділів адміністрації провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Білоцерківського РУ ГУ ДСНС України у Київській області Марина Кононенко  ознайомила присутніх із сумною статистикою нещасних випадків на зимових водоймах Білоцерківщини з початку року та довела присутнім  алгоритм дій під час виникнення надзвичайних ситуацій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень