Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Впродовж минулого року у районі було проведено реєстрацію більше 60 будівельних паспортів

Дата: 20.02.2023 17:19
Кількість переглядів: 248

Фото без описуОдним із ключових питань оперативної наради начальника Білоцерківської районної військової адміністрації Людмили Мерзлюк з керівниками структурних підрозділів адміністрації був звіт начальника відділу містобудування, архітектури та інфраструктури Білоцерківської райдержадміністрації Вадима Остапенка про роботу у 2022 році.

Як зазначив доповідач, продовж звітного періоду відділом забезпечено процес функціонування у Єдиній державній електронній системі у сфері будівництва шляхом внесення записів до реєстру будівельної діяльності з присвоєнням реєстраційного номера.

Так, впродовж минулого року у районі зареєстровано понад 60 будівельних паспортів. Окрім того, внесено до реєстру 15 містобудівних умов та обмежень.

В рамках виконання делегованих повноважень було надано методологічну допомогу Медвинській та Ковалівській громадам. Зокрема, при розробленні містобудівної документації «Генеральний план та план зонування території населених пунктів Медвинської територіальної громади» та з розробки Комплексного плану просторового розвитку території Медвинської сільської територіальної громади тощо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень