Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звернення начальника Білоцерківської районної військової адміністрації Людмили Мерзлюк з нагоди Дня пам'яті Героїв Небесної Сотні

Дата: 20.02.2023 08:06
Кількість переглядів: 211

Фото без описуШановні жителі Білоцерківського району!


20 лютого ми вшановуємо мужність та патріотизм учасників Революції гідності та увічнюємо пам’ять Героїв Небесної Сотні, завдяки яким змінено перебіг історії нашої держави. 


Саме в цей день у 2014 році відбувалися масові вбивства учасників Революції гідності. Тоді весь світ побачив жахливі кадри, як злочинна корумпована влада розстрілює своїх громадян лише за їх виступ проти свавілля та безкарності, за бажання жити в цивілізованій європейській країні.


Революція Гідності змінила кожного з нас – навчила бути небайдужими, брати на себе відповідальність і стояти за Україну до останнього подиху. І сьогодні тисячі українських захисників зі зброєю в руках роблять це, відстоюючи незалежність, суверенітет і цілісність нашої держави.


Наш святий обов’язок – пам’ятати про подвиг Героїв Небесної Сотні і зробити все, щоб ідеї, за які вони боролися, були втілені у життя. Ми повинні і далі розвивати нашу країну, робити її сильною і заможною.


Вічна і світла пам’ять Героям Небесної Сотні, що загинули в боротьбі за нашу свободу, за Україну!
Слава Україні!
Героям Слава!

З повагою начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень