Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Навчай для України»: на Білоцерківщині презентували освітню програму

Дата: 17.02.2023 16:01
Кількість переглядів: 258

Фото без описуСьогодні, 17 лютого, в освітян Білоцерківського району відбулася непересічна подія – зустріч з освітнім омбудсменом Сергієм Горбачовим та представниками освітньої організації «Навчай для України», котрі у співпраці з Міністерством освіти і науки України реалізують програму залучення молодих та талановитих вчителів у сферу шкільної освіти на відкриті вакансії у середній та старшій школі. 


В рамках зустрічі, в якій взяли участь профільні заступники голів громад району та відповідальні за  розвиток освіти, було презентовано  програму «Навчай для України» та акцентовано увагу  на важливості її реалізації під час воєнного стану.


Також освітян Білоцерківського району ознайомлено  з кількоми цікавими ініціативами, які ГО втілює спільно з міжнародними організаціями UNICEF та Світовий банк.


Участь у заході за дорученням начальника Білоцерківської районної військової адміністрації взяла її заступник Людмила Веряскіна.


-  Розглядаючи можливість проведення зустрічі, детально ознайомилася з діяльністю організації та програмами, які вона презентує. Мені імпонує те, що головне їхнє завдання допомогти  кожній дитині в Україні реалізувати власний потенціал, незалежно від місця народження чи проживання. Тому сподіваюся, що пропозиції, озвучені під час зустрічі, знайдуть підтримку в освітян Білоцерківщини, - підкреслила Людмила Мерзлюк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень