Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Білоцерківщина вшанувала пам'ять про воїнів-інтернаціоналістів 

Дата: 15.02.2023 13:07
Кількість переглядів: 204

Фото без описуЩороку 15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав, встановлений Указом Президента України від 11 лютого 2004 року №180/2004.


В умовах дії правового режиму воєнного стану проведення велелюдних дійств обмежене, проте у всіх громадах району, закладах культури та освіти відбулися відповідні тематичні заходи.


З ініціативи Білоцерківської районної  організації ветеранів було проведено церемонію покладання квітів до стели з іменами полеглих воїнів-інтернаціоналістів Білоцерківщини, участь в якій взяли начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк, заступник голови Білоцерківської районної ради Анатолій Чичикало та заступник Білоцерківського міського голови Катерина Возненко.


Присутні вшанували пам'ять полеглих хвилиною мовчання.


Людмила Мерзлюк під час спілкування з представниками  районної  організації ветеранів підкреслила, що роки не можуть викреслити з нашої пам’яті героїчні подвиги воїнів-інтернаціоналістів і їхню важливу роль під час захисту суверенітету  та територіальної цілісності України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень