Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звернення начальника Білоцерківської районної військової адміністрації з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 15.02.2023 09:20
Кількість переглядів: 238

Фото без описуШановні ветерани афганської війни, учасники бойових дій на території інших держав!

Щиро вітаю вас із річницею виведення радянських військ з Афганістану та Днем вшанування учасників бойових дій на території інших держав!

Щорічно українці відзначають цей  день як день пам’яті всіх тих, хто, пройшов дорогами війни, хто чесно виконував свій військовий обов’язок. 

З кожним роком все далі історія відділяє нас від вогняних років афганської війни. Але час не підвладний викреслити з нашої пам’яті героїчні подвиги, приклади мужності і вірності військовому обов’язку, які продемонстрували тисячі відданих синів та дочок України.  І сьогодні ви з готовністю  стали на захист України, боронячи її від окупантів.

Ми вдячні вам за мужність і патріотизм, за стійкість та витримку. Ваша вірність військовій присязі заслуговують на глибоку повагу.  Ваші діти можуть по праву пишатися вами.

Низький уклін батькам та матерям, які виховали справжніх героїв!

Шановні ветерани, воїни-інтернаціоналісти! Щиро зичу вам міцного здоров’я, благополуччя, родинного затишку, впевненості у завтрашньому дні та щасливого майбутнього під мирним небом України! 

З повагою начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень