Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На обліку у Центрах зайнятості перебувають більше 3500 осіб з числа жителів району

Дата: 13.02.2023 16:50
Кількість переглядів: 228

Фото без описуПро це під час оперативної наради з керівниками структурних підрозділів Білоцерківської районної державної (військової) адміністрації та очільниками територіальних органів центральних органів виконавчої влади, яке провела Людмила Мерзлюк, доповіла директор Білоцерківського міськрайонного центру зайнятості Наталія Філіцька.

Як зазначила доповідач, з метою зниження рівня безробіття працівники Центрів зайнятості тісно співпрацюють з керівниками організацій, підприємств та установ району, представниками бізнесу, ведуть роз’яснювальну роботу серед громадян, що перебувають на обліку, щодо можливостей відкриття власної справи та участі в грантових програмах.

З новаціями у сфері цифровізації, які допоможуть підвищити якість роботи, та забезпечення громад безперебійним Інтернетом і зв’язком доповіла учасникам наради завідувач сектору цифрового розвитку   та цифрових трансформацій  райдержадміністрації Юлія Богатиренко.

Окрім того, учасники наради обговорили актуальні питання сьогодення, вирішення яких потребують прийняття додаткових рішень та посиленої координаційної роботи з боку адміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень