Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Освітяни Білоцерківщини обговорили нагальні питання сьогодення

Дата: 10.02.2023 13:39
Кількість переглядів: 331

Фото без описуСьогодні, 10 лютого,  відбулася нарада освітян Білоцерківського району з актуальних питань діяльності та розвитку галузі освіти в умовах воєнного стану.

Участь у нараді взяли  заступник голови Київської обласної державної адміністрації Жанна Осипенко, начальник Білоцерківської військової адміністрації Людмила Мерзлюк, її заступник Людмила Веряскіна, очільник Департаменту освіти і науки КОДА Ярослава Тростянська,  представники Національної поліції, Головного управління ДСНС України в Київській області, Управління поліції охорони в Київській області, профільні  заступники голів територіальних громад та керівники місцевого органу управління освітою Білоцерківського району.

Під час наради обговорили стан фінансування галузі освіти у 2023 році та наявну мережу закладів освіти області, розглянули питання діяльності інклюзивно-ресурсних центрів та  необхідність формування мережі міжшкільних ресурсних центрів з вивчення предмета «Захист України».

Окрему увагу було  акцентовано увагу на посиленні роботи з національно патріотичного виховання учнів та створенні безпечних умов для всіх учасників освітнього процесу.

Жанна Осипенко та Ярослава Тростянська  розповіли присутнім про діяльність Освітнього хабу Київщини та особливостях використання цифрових інструментів в освітньому процесі. Представники департаменту освіти КОДА також звернули увагу учасників наради на необхідності професійного розвитку педагогічних працівників.

Начальник Білоцерківської військової адміністрації Людмила Мерзлюк, вітаючи учасників наради, побажала всім освітянам, попри складнощі сьогодення (а нарада проходила в одному з укриттів міста Біла Церква через загрозу ракетного обстрілу з боку рф), досягнень і гідних результатів та наголосила на обов’язковості дотримання правил безпеки під час організації навчання у всіх закладах освіти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень