Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У громадах Білоцерківщини відкрито дві поліцейських станції

Дата: 02.02.2023 16:58
Кількість переглядів: 373

Фото без описуСьогодні, 2 лютого, у Сквирській міській та Ковалівській сільській територіальних громадах  в рамках реалізації проєкту Національної поліції України «Поліцейський офіцер громади» відбулися урочисті заходи з нагоди відкриття двох поліцейських станцій, участь в яких взяла начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк.

На урочистому відкритті станцій були присутні начальник Головного управління Національної поліції в Київській області генерал Андрій Нєбитов,  начальник Білоцерківського районного управління поліції Михайло Пелех, його заступник Олексій Ковбаса та  начальник сектору взаємодії з громадою відділу превенції Білоцерківського районного управління поліції Віктор Квятківський.

Як зазначила начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк, вітаючи жителів громад з важливою подією,  відкриття поліцейської станції у громаді – це черговий крок у налагодженні дієвої комунікації між жителями громад і поліцією. Це запорука відкритості та доступності поліцейських послуг для кожного місцевого мешканця, адже поліцейський, який обслуговує дану територію, добре знає її мешканців, розуміє їх потреби і вчасно приходить туди, де потребують його допомоги, та підтримує професійними діями, рішеннями чи доброю порадою.

Начальник Головного управління Національної поліції в Київській області генерал Андрій Нєбитов акцентував увагу присутніх на тому, що успішна реалізація проєкту стала можливою завдяки співпраці місцевої та обласної влади із представниками Нацполіції Київщини. Він висловив слова глибокої вдячності голові Сквирської міської громади Валентині Левіцькій та Ковалівської сільської громади Раїсі Клюковській і вручив обом керівникам громад подяки Головного управління Нацполіції в Київській області.

Поліцейські офіцери громади отримали спеціальні посвідчення про закінчення відповідних курсів, помпові рушниці та ключі від нового автомобіля.

 Присутні на урочистостях побажали їм успіхів та висловили переконання, що вони з честю будуть виконувати головне завдання поліцейського офіцера громади – орієнтуватися на потреби місцевого населення, забезпечувати порядок на своїй території та своєчасно реагувати на проблеми кожного жителя громади, а вислів «Я - тут щоб оберігати, захищати, жити та працювати!» стане дійсно життєвим девізом кожного офіцера.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень