Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Білоцерківському районі функціонують 121 Пункт Незламності та 209 пунктів обігріву

Дата: 30.01.2023 16:41
Кількість переглядів: 266

Фото без описуПро це під час оперативної  наради керівництву Білоцерківської районної військової адміністрації доповів начальник відділу житлово-комунального господарства, зв’язку, екології, природних ресурсів та захисту довкілля Михайло Пасєка.


Як зазначив доповідач, 60 Пунктів Незламності розгорнуті у адміністративних будівлях  органів влади та місцевого самоврядування, в закладах освіти, культури тощо.


Всі вони забезпечені необхідними засобами для належного функціонування (генератори, альтернативне опалення, освітлення, зв'язок, продуктові набори, медичні та гігієнічні засоби, ковдри та інше) та постійно працюють, починаючи  з 23 листопада 2022 року.


Пункти Незламності взяті під цілодобову охорону, забезпечені засобами пожежогасіння, мають власні захисні споруди цивільного захисту, або ж знаходяться в межах пішої доступності до них. 


Наразі триває подальше облаштування Пунктів Незламності та розширення їхньої мережі. Так, з ініціативи  представників відповідального бізнесу, що діє на території Білоцерківського району, було  додатково визначено ще   61 об’єкт бізнесу – 14 АЗС, 34 аптеки – 34, 4 маркети та 9 банківських установ, в яких розгорнуто Пункти Незламності. У них громадяни можуть підзарядити телефон, отримати доступ до Інтернету, зігрітися тощо.


Окрім того, в  районі обладнані 209 пунктів обігріву, які повністю укомплектовані у відповідності з вимогами. Ті з них, що розміщені  у закладах охорони здоров'я та освіти, забезпечені резервними засобами енергопостачання із автономністю протягом 72 годин. 
З переліком Пунктів Незламності та пунктів обігріву, які функціонують на території Білоцерківського району можна ознайомитися, перейшовши за посиланнями.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень