Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулося засідання колегії Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області

Дата: 27.01.2023 16:56
Кількість переглядів: 327

Фото без опису27 січня начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк взяла участь у засіданні колегії Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області,  під час якої було підбито підсумки роботи управління за 2022 рік  щодо реалізації державної політики з питань пенсійного забезпечення, виконання бюджету та інших завдань, покладених на Головне управління Пенсійного фонду  України у Київській області.


На початку засідання до присутніх звернулася очільник району. Передусім Людмила Мерзлюк подякувала за роботу працівникам управління, які обслуговують жителів Білоцерківського району, та побажала їм подальших  успіхів. Разом з тим начальник військової адміністрації зазначила, що наразі до усіх складних завдань додався непростий процес реформування, за якого нарахування значної частини пільг та субсидій віднедавна   було передано в підпорядкування управління Пенсійного фонду  України. Проте основним завданням було і залишається одне - якісне обслуговування населення.


Начальник Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Василь Фатхутдінов доповів про організацію роботи підрозділів обласного управління щодо виконання завдань держави із забезпечення  нарахувань і виплат пенсій, житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, виплату страхових виплат.


Зокрема, Василь Фатхутдінов наголосив, що станом на 01.01.2023 р. на обліку перебуває 535 283  пенсіонерів.  Середній розмір пенсії по області становить 4 786, 46 грн, що на 654 грн більше, ніж за аналогічний період минулого року.


Начальник Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області також зупинився на надходженнях коштів, які адмініструє ПФУ, на  роботі із забезпечення стягнення заборгованості перед пенсійним фондом, на роботі із зверненнями громадян тощо.


Участь у засіданні колегії взяли голова правління Пенсійного фонду України Євгеній Капінус, заступник голови Київської обласної державної (військової) адміністрації Сергій Білецький, заступник голови Київської обласної ради Тетяна Семенова, начальник Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Роман Семчук; директор департаменту соціального захисту  населення Київської обласної державної адміністрації  Ігор Мещан, представники профспілкових організацій області та громад району.


За підсумками засідання, членами колегії було затверджено подальший план роботи на поточний рік, яким кожному з підрозділів визначено конкретні завдання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень