Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Мерзлюк: Ситуація в енергосистемі складна, але контрольована 

Дата: 24.01.2023 12:04
Кількість переглядів: 211

Фото без описуНачальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк провела робочу нараду з керівниками силових, правоохоронних та контролюючих структур, під час якої розглянули оперативну ситуацію в районі.


Передусім, обговорили стан постачання електроенергії споживачам району. Як зазначив начальник Південного регіону високовольтних електромереж ДТЕК «Київські регіональні електромережі» Євген Тараненко, енергетики постійно працюють над відновленням пошкоджених об’єктів, уражених атаками ворога. Однак після кожної наступної атаки росіян по енергетичній інфраструктурі відновлення стає все складнішим та триває довше. Проте енергетики роблять все можливе для виправлення ситуації – як результат вихідними днями вдалося наблизитися до стабілізаційних графіків.  З початком робочого тижня, зниженням температури повітря та внаслідок пошкоджень на генераціях, знову очікується ускладнення з електропостачанням та зменшення лімітів електропостачання у всіх областях, тому представники ДТЕК вкотре звертаються до споживачів з проханням виважено підходити до використання електроенергії.   


-  Ми всі розуміємо, що станом на сьогодні ситуація в енергосистемі складна, але контрольована. Проте значною мірою майбутнє з постачанням електроенергії залежить і від кожного споживача, тому тримаємо енергетичний фронт разом! – підсумувала  Людмила Мерзлюк.


Ще один важливий напрям життєдіяльності, який потребує належної відповідальності кожного, стосується беззаперечного дотримання правил дорожнього руху. Як доповіли під час наради представники правоохоронних органів – начальник Білоцерківського районного управління поліції Михайло Пелех та в.о. командира батальйону патрульної поліції Олександр Світовий, впродовж минулого тижня значно зросла кількість дорожньо-транспортних пригод. І найприкрішим є той факт, що з 59 зареєстрованих ДТП, у більшості випадків має місце травмування учасників дорожнього руху, що несе загрозу їхньому життю.  


Зважаючи на таку ситуацію та з огляду на останні трагічні події за участю дітей, начальник Білоцерківської районної військової адміністрації за підсумками наради дала доручення правоохоронцям та відповідним службам посилити роз’яснювальну роботу серед населення, а, особливо серед батьків, щодо необхідності суворого дотримання правил безпеки під час організації відпочинку та дозвілля дітей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень