Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітання начальника Білоцерківської районної військової адміністрації Людмили Мерзлюк з Днем Соборності України

Дата: 22.01.2023 08:28
Кількість переглядів: 199

Фото без описуШановні жителі Білоцерківського району!


Прийміть найщиріші вітання з визначним українським державним святом – Днем Соборності України!

Цей день знаменує собою одну з найбільших перемог в історії нашого народу – возз’єднання на своїй землі в одній державі. Саме 22 січня 1919 року був прийнятий Акт Злуки Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки, який став величною маніфестацією єднання східних та західних українських земель. Відтоді День Соборності нагадує нам про те, що сила нашої Батьківщини – в єднанні. І не лише територій, а дій і сердець.

Сьогодні, коли у жорстокій боротьбі наша держава відстоює свою цілісність і незалежність, ми маємо бути свідомі того, що лише в єдності дій та соборності душ можемо досягти величної мети – Перемоги над ворогом, побудови економічно й духовно багатої, вільної й демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки.

В цей скрутний для нас, українців, час, ми маємо згуртуватися, підтримувати один одного, і особливо -  допомагати нашим військовим, які відвойовують  українську землю від чужоземних окупантів та роблять все можливе для відновлення територіальної цілісності України.

Зі святом, шановні земляки! Бажаю нам всім мирного неба над українською землею, родинного добробуту і злагоди, незламної віри у щасливе майбутнє України та впевненості у завтрашньому дні.

Нехай Господь береже нашу Батьківщину і кожного з нас!

З повагою Людмила Мерзлюк, начальник Білоцерківської районної військової адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень