Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк провела особистий виїзний прийом громадян

Дата: 20.01.2023 15:43
Кількість переглядів: 288

Фото без описуУ межах робочої поїздки до Тетіївської міської громади начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк провела особистий прийом громадян.

Особлива увага мешканців громади була зосереджена темі стабілізаційних відключень світла, люди не можуть зрозуміти, чому в одних будинках світло є, а в інших поряд немає.

Людмила Мерзлюк намагаючись роз’яснити жителям громади ситуацію наголосила, що енергетики роблять все можливе для стабілізації постачання електроенергії, але через масові ракетні удари по об’єктам енергетичної інфраструктури призводять до того, що в країні зростає дефіцит електроенергії. Саме тому знижується й пропускна спроможність енергетичної системи.

-Шановні жителі району, ми з вами з перших днів повномасштабного військового вторгнення рф на територію України були єдиними у боротьбі з ворогом, тож підтримаймо енергетиків, діймо разом і на енергетичному фронті, помірно користуйтеся електроенергією, особливо в пікові години навантаження! - наголосила очільник району.

Окрім того, начальник Білоцерківської районної військової адміністрації мала можливість поспілкуватися з начальником відділення поліції № 3 Білоцерківського районного управління поліції ГУНП в Київській області Юрієм Захарчуком щодо проблемних питань, які виникають у їхній громаді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень