Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулася нарада з керівниками силових, правоохоронних та контролюючих структур району

Дата: 17.01.2023 10:01
Кількість переглядів: 192

Фото без описуНачальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк провела нараду з керівниками силових, правоохоронних та контролюючих структур, під час якої обговорили оперативну ситуацію в районі.

Загалом ситуація в районі контрольована. Проте, як доповів під час наради начальник Білоцерківського районного управління ГУ ДСНС у Київській області Віктор Сподін, має місце зростання кількості пожеж у приватних та багатоквартирних житлових будинках, які виникають через нерозумне та одночасне використання енергоємних приладів, недотримання елементарних правил безпеки  під час обігріву приміщень.

Через ускладнення погодніх умов та недотримання ПДР на дорогах Білоцерківщини зросла кількість дорожньо-транспортних пригод - 63 випадки, 10 з них - із потерпілими. Значна частка пригод стається в стані алкогольного сп’яніння (28 порушень за тиждень). Таку невтішну статистику навели заступник командира батальйону патрульної поліції Микита Гаврилов та заступник начальника поліції Олексій Ковбаса.

На завершення наради начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк вкотре звернула увагу присутніх щодо необхідності посилення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення, а також акцентувала увагу на важливості забезпечення охорони громадського порядку та пожежної безпеки під час проведення церковних служб на Водохреща з урахуванням повітряної тривоги.

- Будьте пильними та поміркованими, не ігноруйте правилами безпеки, не наражайте себе та оточуючих на небезпеку - звернулася очільник району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень