Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Епідемічна ситуація щодо поширення коронавірусної хвороби COVID-19 у районі контрольована

Дата: 16.01.2023 15:17
Кількість переглядів: 170

Фото без описуСьогодні, 16 січня, начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк провела оперативну нараду з керівниками структурних підрозділів адміністрації та територіальних органів центральних органів виконавчої влади, під час якої обговорили оперативну ситуацію в районі.

Перше питання порядку денного наради стосувалося не менш важливого питання сьогодення – статистика захворюваності на коронавірус та темпи вакцинації населення Білоцерківського району.

За інформацією начальника відділу гуманітарного розвитку Надії Крилевець, наразі у Білоцерківському районі спостерігається позитивна тенденція до зменшення кількості нових випадків захворювання на COVID-19 та кількості госпіталізованих.

Станом на сьогодні COVID-19 діагностовано у 59 хворих, з них 18 осіб госпіталізовано та перебувають на стаціонарному лікуванні.

Як зазначила начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк - це є результатом проведеної кампанії вакцинації, проте заспокоюватися не варто, оскільки за прогнозами наприкінці січня очікується черговий спалах рівня захворюваності. Саме тому, звертаюся до жителів району з проханням подбати про своє здоров’я та скористатися можливістю пройти повний курс вакцинації. Кожен, хто ще не отримав щеплення від COVID-19, зможе зробити це, відвідавши центри вакцинації та пункти щеплення, адреси яких можна дізнатися, перейшовши за посиланням.

Наприкінці наради були визначені проблемні питання та шляхи їх вирішення. Керівники структурних підрозділів адміністрації отримали рекомендації та доручення з розглянутих на нараді питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень