Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ДТЕК назвав причини збільшення споживання електроенергії в Київській області

Дата: 11.01.2023 14:36
Кількість переглядів: 232

Фото без описуУ Київській області підвищується споживання електроенергії. Так, за даними ДТЕК Київські регіональні електромережі, збільшення споживання електроенергії обумовлено декількома факторами. 

По-перше, це спричинено суттєвим зниженням температури повітря протягом останніх декількох днів. Морози посилюються, і люди частіше використовують обігрівачі, через що сильно зростає навантаження на мережі. По-друге, країна-терорист продовжує атакувати об’єкти енергосистеми на сході та півдні держави, що ще більше посилює дефіцит електроенергії. Ще одним фактором збільшення споживання електроенергії в області є відновлення роботи підприємств та бізнесу після новорічних та різдвяних свят.

Наразі на Київщині діють стабілізаційні відключення згідно з новим графіком. Із ним можна ознайомитися за посиланням.

За даними Укренерго, сьогодні з 07:00 у Дніпропетровській та Харківській областях ліміти були критично перевищені, внаслідок чого для збереження стабільної роботи енергосистеми були застосовані аварійні відключення.

Звертаємося до всіх жителів області – споживайте електроенергію розумно, користуйтеся енергоємними приладами почергово. Це дозволяє знизити навантаження на енергосистему та зменшити необхідність застосування обмежень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень