Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

15 дітей Білоцерківщини отримали різдвяні подарунки від керівника району

Дата: 06.01.2023 22:01
Кількість переглядів: 303

Фото без описуПопри щільний графік роботи, начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк намагається не обділити своєю увагою юних жителів району і, передусім, тих, хто вже зазнав певні труднощі, послані долею.

6 січня, перебуваючи з робочою поїздкою в Узинській міській територіальній громаді, керівник району, окрім вирішення питань зміцнення обороноздатності району, стимулювання шляхів наповнення бюджету, підтримки розвитку бізнесу, зустрілася з дітьми, які виховуються у дитячому будинку сімейного типу Тарнопольської, прийомній сім’ї Федоряків, патронатній родині Гурських, та привітала їх з новорічно-різдвяними святами.

Людмила Мерзлюк вручила 15 юним жителям району солодкі дарунки та побажала реалізації всіх їхніх найзаповітніших мрій та щасливого майбутнього у мирній Україні.

- Сьогодні у багатьох родинах відзначатимуть свят-вечір, коли за святковим столом зберуться найрідніші люди. Тож щиро зичу, щоб Різдвяна зоря, яка осяє ваші домівки, принесла тепло і затишок, щастя і радість кожному, а найголовніше – перемогу, яку ми всі так чекаємо, - підкреслила під час спілкування з дітьми та батьками-вихователями начальник військової районної адміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень