Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У 2022 році центри зайнятості Білоцерківського району надали послуги більше 16 тисячам осіб

Дата: 04.01.2023 14:59
Кількість переглядів: 269

Фото без описуПро це під час оперативної наради у начальника Білоцерківської районної військової адміністрації Людмили Мерзлюк з керівниками структурних підрозділів адміністрації та територіальних органів центральних органів виконавчої влади доповіла директор Білоцерківського міськрайонного Центру зайнятості Наталія Філіцька.

Загалом статус безробітного впродовж минулого року отримали 10617 жителів Білоцерківського району. Майже половина з них були працевлаштовані, скориставшись вакансіями, наданими 1881 підприємством району.

Окрім того, жителі Білоцерківщини були  задіяні у суспільно-корисних роботах, організованих на підставі 14 договорів, укладених Центрами зайнятості з територіальними громадами.

Значний акцент у роботі фахівців центрів було зроблено на підтримку підприємництва. За словами Наталії Філіцької мікрогранти на створення або розвиток бізнесу отримали 37 роботодавців, з них 32 будуть розвивати бізнес на території міста Біла Церква. 

Начальник Білоцерківської районної військової адміністрації підкреслила важливість розвитку підприємництва для  зміцнення економіки району та наголосила на необхідності залучення до участі в грантових програмах підприємливих осіб з віддалених громад району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень