Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Мерзлюк: Завдяки поміркованості громадян та взаємодії всіх служб новорічні вихідні пройшли без надзвичайних подій

Дата: 03.01.2023 15:28
Кількість переглядів: 223

Фото без описуНачальник Білоцерківської районної  військової адміністрації Людмила Мерзлюк провела нараду з керівниками правоохоронних, силових та контролюючих структур, під час якої обговорили оперативну  ситуацію в районі.


Як доповів  під час наради начальник Білоцерківського районного управління поліції Михайло Пелех, на новорічні свята надзвичайних подій не зафіксовано. Попри тривалу повітряну тривогу та загрозу ракетних обстрілів, ситуація в районі була відносно спокійною. Жителі Білоцерківщини проявили виваженість та дослухалися до численних рекомендацій.   Мали місце незначні порушення комендантської години, проте вони не здійснили загальний негативний вплив на ситуацію.


Заступник командира батальйону патрульної поліції Микита Гаврилов поінформував про зменшення кількості порушень, пов’язаних з перебуванням за кермом у стані алкогольного сп’яніння, що в свою чергу призвело до зниження рівня дорожньо-транспортних пригод.


-   Завдяки поміркованості громадян та взаємодії всіх служб новорічні вихідні пройшли без надзвичайних подій. Сподіваюся, що й прийдешні різдвяні свята  пройдуть спокійно і без порушень. Проте наголошую, що окупанти не полишають надії нанести максимальну шкоду як нашій країні загалом, так і окремо взятим громадянам зокрема, тому потрібно й надалі бережно ставитися до свого життя та дбати про близьких людей, - підкреслила  Людмила Мерзлюк.


На необхідності подальшого суворого дотримання громадянами правил пожежної безпеки наголосив під час наради і начальник  Білоцерківського районного управління ГУ ДСНС у Київській області Віктор Сподін, зазначивши, що впродовж минулого тижня зафіксоване зменшення чисельності пожеж. Це є результатом не лише нетипової для зими погоди, а й профілактичних заходів, які впродовж останніх кількох місяців проводили надзвичайники спільно з працівниками поліції у громадах району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень