Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Мерзлюк: Комендантська година діятиме і у святкові дні

Дата: 26.12.2022 14:50
Кількість переглядів: 211

Фото без описуНачальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк провела нараду з керівниками силових, правоохоронних та контролюючих структур, під час якої обговорили оперативну ситуацію в районі.

Як доповіли начальники Білоцерківського районного управління поліції Михайло Пелех,  Білоцерківського районного управління ГУ ДСНС у Київській області Віктор Сподін та т.в.о. командира батальйону патрульної поліції м. Біла Церква Олександр Світовий, загалом ситуація контрольована. 

Всі структури взаємодіють задля максимального забезпечення безпеки громадян. Негативний вплив на ситуацію здійснюють ігнорування елементарними правилами безпеки та перебої з постачанням електроенергії і перенавантаження мережі, що нерідко стає причиною виникнення пожеж.

Зважаючи на це, працівники Білоцерківського районного управління ДСНС проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу з жителями району щодо дотримання основних правил пожежної безпеки при експлуатації електропобутових приладів, використанні газового обладнання, встановленні новорічних ялинок, облаштування святкових прикрас тощо.

Окремий наголос робиться на освоєнні алгоритмі дій під час виявлення підозрілих предметів.

-  Окупанти все роблять для того, щоб позбавити нас будь-якого свята. Зрозуміло, що головна їхня мета – занурити нашу країну у пітьму. Проте й громадяни не повинні спричиняти собі додаткових проблем. Тому посилюємо профілактичні заходи, працюємо й надалі у громадах. І обов’язково наголошуємо, що комендантська година діятиме і у святкові дні. Війна триває і ми не маємо ігнорувати елементарними правилами безпеки, - наголосила Людмила Мерзлюк під час наради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень