Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Білоцерківщина привітала з професійним святом бійців енергетичного фронту

Дата: 22.12.2022 11:55
Кількість переглядів: 183

Фото без опису22 грудня у Білоцерківській районній військовій адміністрації відбулися урочистості з нагоди Дня енергетика.

Сьогодні працівників енергетичної сфери по праву називають справжніми бійцями тилу. Саме вони цілодобово,  за будь-якої погоди, ремонтують об’єкти інфраструктури, зруйновані внаслідок ракетних та інших терористичних атак з боку рф, відновлюють цілісність енергетичної системи аби забезпечити наші домівки теплом і світлом.

Навіть у день свого професійного свята представники енергетичних компаній, які діють на теренах Білоцерківщини, зібралися на короткий проміжок часу, аби почути слова вдячності з вуст керівників району та міста Біла Церква.

З вітальним словом за дорученням начальника Білоцерківської районної військової адміністрації Людмили Мерзлюк до присутніх на урочистостях звернувся її заступник Олександр Горовенко, який підкреслив визначальну роль енергетиків у підтриманні всіх сфер життєдіяльності  та висловив слова найщирішої вдячності героям сьогодення, які разом із нашими захисниками тримають енергетичний фронт.

За самовіддану працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у роботу енергетичної галузі Білоцерківського району, ліквідацію аварійних ситуацій, активну громадську позицію та з нагоди відзначення професійного свята Олександр Горовенко відзначив грамотами Білоцерківської районної військової адміністрації енергетиків району.

До найкращих слів вітань доєдналися голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський та Геннадій Дикий. Вони подякували присутнім за віддану працю та вручили грамоти і подяки Київської обласної ради, Білоцерківської районної ради та Білоцерківської міської ради працівникам енергетичної сфери. 

На завершення урочистостей зі словами вітань звернувся начальник Південного регіону високовольтних електромереж ДТЕК «Київські регіональні електромережі» Євген Тараненко, який висловив слова щирої вдячності своїм колегам та окремим з них вручив відзнаки Міністерства енергетики України і ДТЕК «Київські регіональні електромережі».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень