Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Мерзлюк здійснила робочу поїздку у Ставищенську громаду

Дата: 20.12.2022 16:44
Кількість переглядів: 188

Фото без описуСьогодні, 20 грудня, начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк відвідала Ставищенську громаду, обговорила проблемні питання з селищним головою Леонідом Джужиком та здійснила поїздки в окремі населені пункти. 


Керівники району та громади обговорили деякі аспекти зміцнення обороноздатності району, стан функціонування Пунктів Незламності,  надання належної допомоги ВПО, особливості розвиток економічного сектору в умовах енергетичної кризи. 


Не оминула своєю увагою Людмила Мерзлюк  і багатодітні родини. Зокрема, начальник військової адміністрації відвідала прийомну сім’ю Меденків, котра вимушена була залишити рідну домівку через повномасштабну військову окупацію і знайшла прихисток на Ставищенщині. Родина виховує 7 діток, серед  яких і ті, що залишилися без батьківського піклування. 


Керівник району привітала велику дружню родину з прийдешніми святами, вручила дітям солодкі «миколайчики» та побажала миру і здійснення заповітних мрій.


- Коли дивишся у ці красиві дитячі очі, які вже бачили страхіття війни, серце стискається від болю. Наші діти заслуговують на щасливе майбутнє. Віримо у найшвидшу перемогу і у наших захисників, які  роблять все для цього можливе і навіть неможливе, - підкреслила Людмила Мерзлюк у розмові з батьками.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень